Bel ons:  073-6564309
Hét servicecentrum voor robotmaaiers

Hoe werkt de Garden Robotics Box® service?

Met onze service hoeft u het huis niet meer uit

U logt in met een persoonlijk account op de website en kiest uit verschillende servicepakketten. U ontvangt van ons een op maat gemaakte doos voor uw maaier. U hoeft uw maaier daar slechts in te doen en wij regelen de rest. De maaier wordt opgehaald, bij ons servicecentrum nagekeken en gerepareerd. Tevens wordt de software geüpdatet en wordt de maaier schoongemaakt.

Op onze testveldjes kunnen we uw maaier in de praktijk testen zodat we zeker weten dat alles in orde is. Hierna wordt de maaier weer naar u opgestuurd. Na ontvangst haalt u de maaier uit de doos, zet deze op het gras, en… maaien maar! Zelfs als het gras hard groeit heeft u uw maaier terug voordat het gras te lang is geworden!

Het is ook mogelijk service aan huis in te schakelen. Denk hierbij ook aan de installatie van een nieuwe maaier. Ook hiervoor kunt u een afspraak maken via de website. Hieraan zijn wel de reguliere installatie- of reparatiekosten verbonden.

Winterbeurt en opslag

Bij elk servicepakket kunt u, als u dit wilt, gebruik maken van  een volledige winterbeurt en opslag van de maaier. Op het einde van het maaiseizoen stopt u de maaier in de doos en meldt deze aan op de website. Wij zorgen ervoor dat de maaier opgehaald wordt, een volledige winterbeurt krijgt en onder goede omstandigheden opgeslagen wordt. U hoeft uw maaier dus niet thuis op te slaan. Wilt u weer beginnen met maaien in de lente? Meld dit aan op de website, en uw maaier wordt de volgende werkdag bezorgd!

 

  • Groot assortiment
  • Deskundig advies
  • Service goed geregeld
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retourneren mogelijk