Bel ons:  073-6564309
Hét servicecentrum voor robotmaaiers

Professionals

Voor hoveniers, tuincentra, grasleveranciers en andere professionals wordt de maairobot een steeds meer voorkomend verschijnsel. Advies en ondersteuning van verkoop en service van robotmaaiers horen hierbij. Garden Robotics, de nationale specialist op het gebied van service en verkoop van robotmaaiers, heeft interessante aanbiedingen voor u die uw productlijn ondersteunen.

Voor hoveniers

Als hovenier wilt u dat de tuin van uw klanten er ook na de aanleg prima bijligt. Het gazon is daar een belangrijk onderdeel van. Met een goede robotmaaier met goede service zorgt u voor uw klant voor een perfecte grasmat. Garden Robotics kan u hierbij ondersteunen. We kunnen de installatie en service van de maaier ter hand nemen en door een goede installatie een goede werking garanderen. We hebben interessante aanbiedingen voor u die u veel zorg kunnen besparen en ook inkomsten op kunnen leveren.

Neem hier contact met ons op

Verkoopt u al robotmaaiers?

Als u een robotmaaier verkoopt en aflevert dan wilt u ook dat serviceproblemen voorkomen worden. De vragen en problemen bij klanten vragen vaak erg veel van uw tijd. Garden Robotics kan u ontzorgen. Door de service aan de klant over te nemen wordt deze zorg voor u weggenomen. Doordat Garden Robotics volledig gespecialiseerd is in robotmaaiers kunnen we een hoogwaardige ondersteuning bieden die ook betaalbaar is. Deze service kan al vanaf dag 1 geleverd worden, dus vanaf de installatie van de maaier tot aan het jaarlijkse onderhoud toe. We hebben interessante aanbiedingen voor u die u veel zorg kunnen besparen en ook inkomsten op kunnen leveren.

 

Wilt u meer weten?

  • Groot assortiment
  • Deskundig advies
  • Service goed geregeld
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retourneren mogelijk